Kontakt oss

Polaris Nordkapp kan tilby det meste fra husqvarnas sortiment som blant annet snøfresere, verneutstyr, gressklippere, motorsager og det du måtte trenge til skog og hage.

Husqvarna ble grunnlagt i 1689 i Sverige, og har et omfattende produktutvalg med alt fra profesjonelle maskiner til produkter for krevende kunder. Da foretaket ble startet opp, produserte vi sannsynligvis de beste muskettene på den tiden. Og det var da vi la grunnlaget for konstruksjonsferdighetene som ligger bak utviklingen av noen av verdens beste produkter innen områder som jaktvåpen, sykler, motorsykler, husholdningsapparater, symaskiner og utendørsprodukter.

En miljøbevisst tilnærming til produksjon og produktlevetid

Som produsent av utendørsprodukter har vi stort ansvar når det gjelder miljøspørsmål. Derfor har vi utviklet en helhetlig tilnærming som påvirker alle våre operasjoner, fra produksjonsmetoder, emballasje, støy og materialforbruk til energiforbruk, eksosutslipp og til slutt muligheten til å resirkulere produktene. Vi foretrekker alltid å bruke miljøkompatible materialer i produksjonen, og vi skifter kontinuerlig ut gamle materialer med nye, mer miljøvennlige alternativer, etter hvert som slike blir utviklet.

Husqvarna

husqvarna
Personvern